Vijf hoofdstukken af!

Een week geleden hebben we vijf van de zeven hoofdstukken van Het Prentenboek afgerond en naar vormgever Welmoet Wartena gestuurd. Ook Hoofdstuk 7 waarin educatie en allerlei losse tips worden behandeld, is zo goed als klaar. Het begint nu echt ergens op te lijken! Op het laatste moment moesten er natuurlijk allerlei klusjes gedaan worden zoals het schieten van een fotoserie over het maken van gipsafdrukken. Nu kunnen we ons volledig concentreren op H3, het hart van het boek. Hopelijk kunnen we dat hoofdstuk eind februari afronden.

Gipsafdrukken van verschillende diersoorten. (foto Rene Nauta)

Advertenties
Geplaatst in Geen categorie | Tags: , , | Een reactie plaatsen

Prentenboek cadeau doen?

Met Sinterklaas en Kerst voor de deur is het misschien leuk om iemand Het Prentenboek alsvast cadeau te doen. We hebben hieronder een afbeelding van de cover gezet die je kunt downloaden. (Ga met muis op de afbeelding staan. Druk op rechter muisknop en klik op Afbeelding opslaan als).

Op dit moment is de verkoopprijs van Het Prentenboek nog niet bekend, maar je kunt natuurlijk alvast wel voorintekenen. Dat kan via info@extrabushcraft.nl. Zodra meer bekend is over prijs, verschijningsdatum, boekpresentatie et cetera lees je dat hier.

 

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Het Prentenboek in de maak

We werken op dit moment hard aan Het Prentenboek. Het boek verschijnt in het voorjaar van 2018.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen